SUSHI NIKO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Niko. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 15:07 Heb 2,5 uur moeten wachten en toen ik belde zeiden ze dat het onderweg was maar het duurde daarna alsnog een halfuur gewacht. Het eten was uiteindelijk ook niet heel denderend... voor mij hier niet snel meer!!
29 nov 2022 om 8:29 Na 2,5 uur nog geen eten. Uiteindelijk ivm verjaardag zelf maar opgehaald Voorheen altijd tevreden maar dit was echt niet okay
28 nov 2022 om 10:40 Eten werd rond afgesproken tijd geleverd. sushi zijn erg groot van stuks en vallen helemaal uit elkaar. Smaak op zich prima. niets speciaals.
27 nov 2022 om 22:37 Heerlijke sushi met goede prijzen!
27 nov 2022 om 20:36 NOOIT MEER!!! We hebben ons eten niet eens ontvangen en krijgen de vraag wat we van ons eten vonden. Wachten nu al meer dan 2uur!!!! Als je belt krijg je een nonchalant persoon aan de lijn die zegt dat je eten onderweg is.. al 35 minutenlang.
26 nov 2022 om 22:57 Twee uur gewacht op de bestelling, meerdere keren voor gebeld waar deze bleef. Kreeg hierop geen duidelijk antwoord. Eten was heerlijk, maar hadden ook goed honger natuurlijk na al die tijd wachten.
26 nov 2022 om 19:48 Erg lekker. Wat veel rijst, dus je zit er ook wel vol genoeg van. Bezorging prima, maar duurde wel lang.
20 nov 2022 om 1:06 Zo als altijd heerlijk
17 nov 2022 om 20:19 Super vers en lekker!!
13 nov 2022 om 11:03 Heel erg lekker en alles goed warm
13 nov 2022 om 9:46 Smaak goed, maar pokébowl voor de helft gevuld met nauwelijks toppings, verkeerde handrol gekregen en aangebeld terwijl ik had aangegeven dit niet te doen.
12 nov 2022 om 21:03 Laatste keer voor ons ...erg achteruit gegaan ! Chilisaus zat erbij ..raar ...